THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Follow by Email

Monday, May 16, 2011

hari yg btol2 mencabar

dapat result yg terok...mmg x sangke r..aku ase da tahap gaban aku study subject tuh..tp naseb baek r parents aku time seada nye..nak kuar pi mane2 pown aku x de mood..ye r sape nak kuar kalo dpt result mcm tuh...aku ade tanggungjawab...so kalo aku nak enjoy kene pikir byk2..sebgai anak kite kene berbakti pada parents kan..aku lah yg antar amik mak pi keje,aku yg jage abah..aku yg kene wat keje umah yg kekdg2 aku x wat..aku gak suke x puas ati kalo de owg x wat keje die..then dowg pown kate aku x ikhlas wat sume tuh..kwn...mmg ade kawn yg suke amik berat kat aku..aku terharu sgt...time kaseh byk2..sometime i need more than fwen..aku x leh bg tau sesape coz dowg pown masing2 de prob..cukuplah aku je yg ase..ramai ingt aku nie mcm kaye tp x..abah x keje da..harap gaji mak je..mak pown bukn sihat sgt..aku bljr pown sume duet ptptn...dgn buku,broadband nie..nanti dok umah sewa pown same..kalo da terdesak gile br aku minx duet mak...ye r..mak kene tanggung sume bnda...aku plg pantang kalo ade org pikir ade duet ptptn sume ok..x tau ke duet tu kene ganti blik..sometime aku ase...betape berat nye dugaan yg ALLAH beri ini..tp aku time gak...x kan nak lari..tibe2 aku windu kat TOK MI..pe citer aku x tau..time2 aku baby die jage aku..then bdk aku ade teringt kat die,..kalo ade die mmg aku pi kat die da..slalu aku sedih aku akan bc buku LA TAHZAN iaitu jgn bersedih dan dgr lagu ost hikmah and ikhlas..aku seng cry tp x senang cry dpn org..tibe2 je aku leh cry..sometime aku akan gelak ketawe tp ati aku hanya TUHAN yg tau..aku kuat mkn..tp dlm family aku yg kecik..adik pown lg besar dr aku..kengn mase kecik wat aku...aku x tau nak ckp pe da..x leh citer kat kwn2...family pown x leh..mmg telan sendri r...bf??x yah citer r..mmg x de pown..kak cik windu kat tok mi...walau da lame kalo jumpe kubur pown x pe r..biar r aku doakan utk arwah...hanya Allah yg Maha Mengetahui...

Sunday, May 8, 2011

perangai aku yg x btol..

mcm nie...sbnrnye aku nie bukan lah baek sgt..just kalo org tu da wat salah dgn aku mmg kene r..lg satu kalo rog tu da lame x cntct dgn aku mmg aku delete no dowg..ye r wat pe kite nak simpn no org yg x ingt kite kan??baek delete je..lg satu jgn r wat aku seng suke org nanti smpi bile2 aku akan suke org tu tp kalo die wat bnda plg buruk mmg seng aku nak DELETE die..aku nie lak senang di pengaruhi..korg citer r pasal buruk org tu mmg aku caye..tp x de r aku smpi nak bg tau kat org laen...then aku nie cepat wat spekulasi sndri..cnth r kan..org tu x ckp pape pown tp bile aku tgk reaksi die senang je aku wat spekulasi sndri..

its me...

al kisah....


aku x tau nak citer pe??wargh~~